onsdag 23 september 2009

ÄNTLIGEN på bättringsvägen!

Jag ber verkligen om ursäkt för min totala bloggtorka...
Men har liksom inte alls haft ork till o blogga...

Allt började i Torsdag när jag skulle åka me Linus till simskola då började jag få så ont i ryggen. Hade de tills jag gick o la mej. Sov jätte dåligt o på Fredags morgonen kände jag mej så seg. Hade ont i hela kroppen o kände mej jätte konstig. Tog tempen o den visade 38.2. Ringde mamma o pappa o frågade om dom ville komma tidigare (dom skulle ha kommit fast inte alls så tidigt)
När dom kom va väll tempen uppe i 39. Knaprade alvedon o sov hela dagen. Jag va så orkelös, orkade verkligen inte hålla mej vaken när jag låg i soffan. Feberna pendlade mellan 38.2-39.9. Varje gång jag vaknade så krampade magen till så jag fick springa in på toa. (nr 2)
På Lördagen va febern nästan borta. Men mitt springandes till toaletten höll sig kvar. Jag sov, sprang på toa, sov, sprang på toa... osv... På Söndagen började jag även få riktigt riktigt ont i magen (inte så konstigt den va ju helt tom) Fick inte behålla varken mat eller vätska.
Igår (Måndag) gick de faktiskt jätte bra o få i sig ett par mackor till frukost, o sen ett par till lite senare. *wiiee* Åt även middag me familjen senare på kvällen. Fast att jag bara åt lite så vart magen tvärfull. De som känns väldigt konstigt nu e att jag inte kunnat vart på toa (nr 2) på drygt 1 dygn... Men jag e så glad att jag kan äta igen!

Igår va de en gubbe här o rev upp golvet under diskbänken. Vi har ju en vatten skada där. Så i morse va de en rörmokare här o satte en av fuktare så de torkar upp.


Så här ser de ut i vårt kök nu o i 3-5 veckor fram över... =(

Nee nu ska jag käka frukost! =)

PUSS

1 kommentar:

Emma sa...

Uscha gumman då!!! :( Vad jobbigt du har mått.. tycker sååå synd om dig... Men allt är bra nu iaf? Inge roligt att var sjuk!

Men OJ hur erat kök måste se ut i 3-5veckor! :/ Men det blir väl bra sen antar ja! :)

Kramisar