tisdag 29 april 2008

Kläder...

Beställde kläder från ELLOS förra veckan.
O så idag låg de att paket i brevlådan! (finns de nå roligare=)? )
Men när jag öppnade de insåg jag att jag hade tagit för stora storlekar! De har väll aldrig hänt förut, de brukar ju ofta kunna va tvärtom.
Men men , hur som helst så har jag fått paketerat in dom igen o ska skicka tillbaka dom så jag får mindre storlekar.

Tog ju större så magen skulle få plats, men de vart fööööör mycket plats o de e ju liksom inte så snyggt...Jackan köpte jag i svart (tog me den vita så ni ser hur den ser ut fram oxå)
Oskar har blivit jätte förkyld... =(
Han hostade så mycket i natt att han spydde o man hörde riktigt hur de rev i hela halsen på honom, stackarn... O han e hängig o grinig hela tiden... Lever just nu på isglass... kanske inte de bästa, emn va ska man göra när han mår dåligt o de inte går o få i honom nå annat... Han e helt hysterisk o bara skrika tills han slocknar i sängen, men sover bara typ en halv timmer, sen e han på bra humör i nån timme... Sen samma sak igen... Hoppas han blir bättre snart... E ju synd för jag har ju ingen ork eller så o va me Linus... han får va den stora duktiga grabben som sitter o pysslar på sitt rum eller tittar på tv. Vill ju helst inte att han går ut eftersom jag inte kan hålla koll på honom...
Som sagt, hoppas han blir frisk snart...
Härligt e de iallafall att de e sol!!!
PUSS

1 kommentar:

Chatarina sa...

O vad snygg den randiga va! Beställde också massa från ellos som kom o allt passade, tog till o med mindre stl än vanligt :-) Väntar på två saker som skulle komma i maj... Men är sugen på att beställa mer ändå! Inne på tunikor och leggings, men jag har nästan inga tunikor så det ska införskaffas... Va tråkigt med oskar, hoppas han blir bättre snart, nu måste jag plugga vidare till tentan som är imorrn. "biter på naglarna"